نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه مذاکرات هسته‎ای ایران و 1+5 از این دولت این شش کشور غربی خواست تا جلوی ایران را بگیرند٬ چراکه این ایران درحال تغییر دادن تاریخ است.

«بنیامین نتانیاهو» در کنفرانس خبری یکشنبه 16 شهریور ـ با اشاره به مذاکرات هسته‎ای که از 18 ماه میلادی سال جاری بار دیگر آغاز می‎شود؛ مدعی شد: من بارها گفته‎ام که بزرگترین خطر جهان داعش نیست٬ بلکه ایران است(!).

وی در ادامه ادعاهای خود خاطرنشان کرد: اگر ایرانی ها به سلاح هسته ای دست پیدا کنند٬ کل تاریخ را تغییر خواهند داد و این ایران است که با سلاح هسته‎ای خویش کل جهان را تهدید خواهد کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به سخنان دو ماه گذشته خود گفت: من دو ماه قبل نیز گفتم زمانی که هم داعش و هم ایران دو دشمن ما هستند٬ بگذارید تا آنان با یکدیگر بجنگند و هر دو ضعیف شوند که این به نفع ما است.

نتانیاهو با اشاره به اینکه رفع تحریم‎ها و ایجاد فضای باز برای ایران خطرناک است٬ اظهار داشت: ما نباید یکی از این دو طرف را تقویت کنیم بلکه باید اجازه دهیم تا آنجایی که ممکن است هر دو ضعیف‎تر شوند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

شهرام محمودی در بازی ایران و پورتوریکو یکی از خوب های تیم ملی ما بود. او در این دیدار توانست لقب امتیازآورترین بازیکن میدان لقب بگیرد و یک رکورد دیگر را به نام خود ثبت کند.
 
محمودی بعد از این دیدار به علاقه هواداران ایران و لهستان پاسخ داد و لحظاتی به جمع آنها رفت.
علاقه لهستانی‌ها به شهرام محمودی/عکس
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 

رهبر معظم انقلاب اخیراً در یکی از بیمارستانهای دولتی تهران مورد عمل جراحی پورستات قرار گرفت و خوشبختانه این عمل جراحی با موفقیت به انجام رسیده است و حال عمومی ایشان خوب می باشد. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 19 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

“محمدجواد ظریف” وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با “ارکی تیومیویا” وزیر خارجه فنلاند که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به این که روابط ایران و فنلاند نزدیک به یک قرن تاریخ دارد گفت: ایران و فنلاند دارای گفتگوهای مثبت و مطلوبی در سال‌های گذشته بودند، روابط اقتصادی، فرهنگ و پارلمانی دو کشور قابل توجه بوده و در طول سال‌های گذشته روابط دو کشور توسعه داشته و شاهد برگزاری ملاقات‌های سیاسی بین ایران و فنلاند بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: در صحبت‌های امروز با وزیر خارجه فنلاند مسائل مختلف دو جانبه مطرح و بر گسترش روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و پارلمانی تاکید شد و نقش بخش خصوصی هم در روابط دو کشور مورد توجه قرار گرفت.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان اظهار داشت: بخش قابل توجهی از گفتگوها به موضوعات منطقه‌ای هم چون بحث خطر افراط و خشونت و تروریسم اختصاص یافت چرا که این موضوع محدود به هیچ کشور و یا منطقه‌ای نیست و جوامع مختلف از آمریکا تا آسیا را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین در گفتگوهای امروز درباره موضوع هسته‌ای کشورمان و رسیدن به روش قابل قبول تبادل نظر شد و درباره موضوعات مختلف از جمله منطقه عاری از سلاح هسته‌ای گفتگو شد البته بحث‌های ما در ملاقات با ریاست جمهور و هم چنین بر سرمیز ناهار ادامه می‌یابد.

وزیر امور خارجه بیان داشت: در شرایط کنونی ضرورت گفتگو و تبادل نظر بیش از هر زمان دیگری باید اتخاذ شود.

ظریف در پاسخ به سوالی مبنی براینکه ارزیابی‌تان از روابط ایران و عربستان چیست اظهار داشت: ایران همواره علاقه‌مند به حسن همجواری با همسایگان خود به ویژه عربستان بوده چرا که این کشور اهمیت ویژه‌ای در جهان اسلام دارد و برای ایران هم بسیار با اهمیت است.

وی افزود: بسیار خوشحالیم که در سفر امیرعبداللهیان به ریاض گفتگوهای مناسبی با سعود الفیصل انجام شد و امیدواریم زمینه برای همکاری و هم‌فکری بیشتر ایجاد کنند چرا که ما خطر مشترکی مثل افراط، خشونت و ترور داریم که منافع همه کشورها را تهدید می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: دو کشور باید به عنوان نیروی واحد در برابر خطرات همکاری کنند.

ظریف اظهار داشت: اولین گفتگوی من با سعود الفیصل در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود و پس از آن آمادگی سفر به عربستان و همچنین دعوت از وزیر خارجه این کشور برای حضور در ایران را داریم.

وزیر امور خارجه کشورمان بیان داشت: پادشاه عربستان با توجه به سوابقی که در این حوزه دارد می‌تواند آینده بهتری در روابط دو کشور ایجاد کند و من آمادگی دارم در بهبود و گسترش روابط دو کشور مشارکت کنم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مفهوم تحریم‌های جدید وضع شده علیه ایران توسط آمریکا در مقطع فعلی چیست بیان داشت: گرایشی در بین دولتمردان آمریکا وجود دارد که فکر می‌کنند با تهدید می‌توانند مسائل را به پیش ببرند اما این دیدگاه و روش خطرناک و غیرسازنده است و با روح توافق ژنو مغایرت دارد.

وزیرامور خارجه ادامه داد: ما اعتقاد داریم این اقدامات فضا را برای رسیدن به راه حل دشوار می‌کند و آمریکا باید مسئولیت عواقب کاری را که می‌کند بر عهده بگیرد.

ظریف اظهار داشت: ما بیش از هر کشوری در مذاکرات به رسیدن به نتیجه تعهد داریم و کسانی که دنبال این گونه اقدامات هستند و این گونه اقدامات خوشایندشان است نشان می‌دهند که دنبال راه حل نیستند و دنبال بر هم زدن مسیر مذاکرات هستند چون افراد جنگ طلب از مذاکرات نفی نمی‌برند و آینده خود را در تنش جستجو می‌کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: از مذاکره می‌توان به راه حل قابل قبول رسید و صلح جهان را تضمین کرد و کسانی که به دنبال جنگ هستند به جایی نمی‌رسند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چه نوع توافقی مورد قبول ایران است بیان داشت: ما متعهد به برنامه اقدام مشترک هستیم که دو ویژگی دارد که یکی از آن‌ها داشتن برنامه مسالمت آمیز هسته‌ای و دیگری برداشتن تمامی محدودیت‌هایی است که علیه ایران اعمال شده و این راهنمای ماست.

وزیرامور خارجه افزود: ما دنبال روش‌های علمی هستیم و برنامه هسته‌ای ایران همیشه مسالمت آمیز خواهد ماند چون سلاح هسته‌ای نقشی در تامین امنیت ایران ندارد و رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری هم این موضوع را اعلام کردند.

ظریف تصریح کرد: ما مشکلی با اقدامات شفافیت ساز نداریم و می‌خواهیم افراد موضع خودسرانه نگیرند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت ایران چه برنامه‌ای برای از بین بردن محدودیت‌های اینترنت در ایران دارد اظهار داشت: جامعه ایران یک جامعه کثرت گرا بوده که دیدگاه‌های مختلفی در آن وجود دارد و دولت ایران عنوان دولت دموکراتیک را با خود به همراه دارد.

وی بیان داشت: شاید دیدگاه‌های مختلفی در خصوص اینترنت وجود داشته باشد که باید به آن پاسخ دهیم و دولت در اینترنت مسئولیت دارد تا محیط امنی برای جوانان فراهم کند هم چنین زیرساخت‌های داخلی را که به دنبال آن هستیم بررسی می‌کنیم تا محدودیت‌ها را بدون از بین بردن ساختار اجتماعی مشخص کنیم.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی براین که اقدامات متقابل در خصوص وضع تحریم‌ها علیه کشورمان چیست تصریح کرد: تحریم‌هایی که علیه کشورمان اعمال شده برای راضی کردن گروه‌های فشار است که با انجام مذاکره مخالفند و با ملاحظه‌های فنی تلاش می‌کنند تا تحریم‌ها را توجیه کنند.

ظریف بیان داشت: ایران این امکان را دارد با ریزه‌کاری‌هایی که در توافق ژنو وجود دارد که این اقدامات ناخوشایند طرف مقابل است این تحریم‌ها را پاسخ دهد.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ایران در مذاکرات جدی است و جامعه ما برای رسیدن به توافق تلاش می‌کند اما دیدگاه‌های متفاوتی در کشور وجود دارد که این امر مبارکی است اما در کشور گروه‌های فشار وجود ندارد که به دنبال عدم توافق و آشوب در منطقه باشد.

وی اظهار داشت: مردم ایران به دنبال سلاح هسته‌ای و درگیری نیستند اما این امکان وجود دارد با توجه به نکات فنی که در توافق ژنو وجود دارد از آن‌ها استفاده کنیم.

وزیرامور خارجه در پایان خاطرنشان کرد: اگر طرف مقابل خویشن‌داری نکند ممکن است از ریزه‌کاری‌های فنی که در توافق ژنو وجود دارد استفاده کنیم که این مورد رضایت و خشنودی طرف مقابل نیست.

*داعش تهدیدی جدی برای کل جهان/ علاقه‌مندی تجار فنلاندی به حضور در ایران

“ارکی تیومیویا” وزیر خارجه فنلاند در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه کشورمان که صبح امروز در وزارت خارجه برگزار شد با اشاره به این که در سال ۲۰۰۳ یک بار به ایران سفرکرده‌ام، گفت: هم اکنون در زمان مهمی به ایران آمدم و خوشحالم که تاکنون مشکلات دو جانبه بین دو کشور وجود نداشته است.

وی تصریح کرد: پیشرفتی که در مذاکرات هسته‌ای به وجود آمده را می‌پذیریم و انتظار داریم در ماه‌های آتی فصل‌های باقی مانده آن حل شود چون باعث توسعه روابط در کلیه زمینه‌ها می‌شود.

تیومیویا اظهار داشت: امروز با خطرات مختلفی مثل بی‌ثباتی در عراق مواجهیم که در این باره با وزیر خارجه ایران صحبت کردیم چرا که این خطری برای امنیت جهانی است و افراد زیادی جان خود را از دست داده‌اند و شاهد یک فاجعه بشری هستیم.

وی ادامه داد: با یک فرآیند سیاسی می‌توان این مسئله را حل کرد چرا که باید افراط و خشونت متوقف شود.

وزیرخارجه فنلاند با بیان این که ما مذاکرات خود را در میز ناهار ادامه می‌دهیم، افزود: ما خوشحالیم که در این زمان مسیری برای عادی سازی روابط ایران و اروپا شروع کرده‌ایم که نه تنها به نفع طرفین است بلکه برای کل دنیا مناسب است چون منجر به تغییرات مثبت شگرف در مسیر مناسب می‌شود و ایران تعهداتی دارد که باید به حل این مسئله برسیم.

تیومیویا در پاسخ به سوالی مبنی براینکه موضع شما نسبت به گروه تروریستی داعش چیست تصریح کرد: داعش تهدید جدی برای کل جهان و مسئول جنایات فجیع است و ما تمام تقاضاهای دولت عراق برای مقابله با آن‌ها را می‌پذیریم، همچنین از تمام روش‌های سیاسی برای بازگرداندن آرامش به این کشور استفاده می‌کنیم.

وی افزود: یک فرآیند سیاسی و اقتصادی نیاز است تا ثبات را به عراق بازگرداند.

وزیر خارجه فنلاند در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دورنمای روابط ایران و فنلاند را چگونه ارزیابی می‌کنید بیان داشت: ما همیشه روابط خود را پیگیری کرده‌ایم و به دنبال از بین بردن محدودیت‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: جامعه فرهنگی، اقتصادی و تجار فنلاندی علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران هستند و این پتانسیل همچنان وجود دارد و سفر من نشان از این علاقه‌مندی دارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 12 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 
 نماینده مردم قصر شیرین  در مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان مجلس شوای اسلامی نامه ای را خطاب به دکتر روحانی رئیس جمهور تهیه و امضا کردند، که تاکنون تعداد امضاء ها به 37 عدد رسیده است.

وی گفت: در این نامه از رئیس جمهور محترم خواسته شده است که اولویت اول در اشتغال را برای فرزندان شهدا که واقعا بیکار هستند قرار دهد.

عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:  براساس آمارهای رسمی نزدیک به 70 هزار نفراز فرزندان شهدا درکشور بیکار هستند و بنیاد شهید به تنهایی قادر به حل این معضل نیست.

حسینی یادآور شد: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که این دغدغه را داشته اند، از حجت الاسلام و المسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست کرده اند که این موضوع را پیگیری کند و اقدام اساسی در جذب فرزندان شهدا انجام شود.

عضو فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: علاوه بر فراکسیون ایثارگران در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان عضو فراکسیون دفاع مقدس در تلاش هستند تا مسائل و مشکلات این عزیزان به خصوص در زمینه اشتغال حل و فصل شود.

وی ادامه داد: دولت هم خودش مصمم است تا درخصوص بیکاری، یک فکر جدی واساسی بکند و در این زمینه نیز اقداماتی صورت گرفته است  و خوشبختانه دولت نیز این دغدغه را دارد.

نماینده مردم قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مجلس شورای اسلامی نیز به دنبال طرح و راهکار قانونی برای برطرف کردن مشکل بیکاری در کشور است، چرا که امروز بیکاری بزرگترین معضل و آسیب موجود در جامعه است.

حسینی در پاسخ به این سوال که در مورد ایجاد اشتغال برای خانواده شهدا و ایثارگران قبلا قوانینی تصویب شده است، یادآور شد: در این مورد قانون وجود داشته است، اما دولت های قبلی نتوانسته بودند، آن را به خوبی اجرا کنند.

نماینده استان کرمانشاه در مجلس نهم تاکید کرد: متاسفانه دولت به جای اینکه افراد جوان را به کارگیرد ، از افراد بازنشسته استفاده می کند و بالای 60 درصد از مدیران کشور را افراد بازنشسته تشکیل می دهند.
وی عنوان کرد: دولت یازدهم باید در این زمینه یک حرکت جدی انجام دهد و از اکثر جوان هایی که در کشور بیکار هستند، استفاده کند و از ظرفیت و تجربه بالای آنها بهره مند شود
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: چهار شنبه 12 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

یش از سفر تیم ملی والیبال ایران به لهستان برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان، تمام بازیکنان از خستگی سفر و 4 بازی تدارکاتی مقابل آمریکا گله داشتند. اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی ایران در پاسخ به خستگی بازیکنان گفت: باید ببینیم آیا فواید این سفر و نکاتی که از این 4 بازی تدارکاتی مقابل آمریکا آموختیم به خستگی آن می‌ارزیده یا خیر؟

شروع تیم ملی ایران در مسابقات قهرمانی جهان نشان داد که شاگردان کواچ از 4 بازی مقابل آمریکا که به 3 شکست و تنها یک پیروزی انجامید، نکات لازم را فرا گرفته‌اند. تیم ایران در بازی افتتاحیه خود در جام هجدهم توانست ایتالیا را 3 بر یک شکست دهد تا اعتماد به نفس بیشتر به دیدار آمریکا برود. مصدومیت شهرام محمودی، بدترین خبر ممکن برای کواچ و امیر غفور بود که باید در دو بازی آینده بار حمله تیم را به دوش بکشد.

بازیکنان ایران بازی با آمریکا را کم نقص آغاز کردند و با زدن سرویس‌های هدف دار و دفاع روی تور خوب از همان ابتدا از حریف قدرتمند خود پیش افتادند. البته بازی 5 سته قبلی آمریکا و پیروزی خفیف این تیم مقابل بلژیک نیز کمی روی این بازی تاثیر داشت اما این موضوع چیزی از ارزش تلاش بازیکنان ایران و قدرت تیم آمریکا کم نکرد. شاگردان کواچ در ست اول توانستند 25 بر 23 قهرمان لیگ جهانی را شکست دهند. جان اسپراو، سرمربی تیم ملی آمریکا پیش از شروع مسابقات به بازیکنانش گفته بود که مدال طلای طلای لیگ جهانی، کار آنها را در مسابقات قهرمانی جهان ساده نخواهد کرد و این مسابقات سختی خودش را دارد. بازی خوب بازیکنان ایران در ست دوم نیز ادامه داشت و با تکیه بر بازیسازی سعید معروف، تیم ایران با نتیجه 25 بر 19 تیم دست و پا بسته آمریکا را مغلوب کرد.

در ست چهارم، بازیکنان ایران دچار همان مشکل همیشگی و احساس از پیش برنده بودن شدند و بازیکنان آمریکا نیز از این فرصت به بهترین وجه ممکن بهره بردند و توانستند شکست ست دوم را با پیروزی 19 بر 25 جبران کنند. پیش‌بینی می‌شد در ست چهارم، ایران به جریان بازی برگردد و بتواند با پیروزی در این ست هر 3 امتیاز بازی را به دست آورد اما حملات موثر بازیکنان آمریکا در کنار اشتباهات بازیکنان ایران در حمله و دفاع روی تور،‌ نتیجه این ست را باز هم به سود آمریکا و این بار 18 بر 25 رقم زد تا کار به تای برک کشیده شود. این دومین بازی متوالی تیم ملی آمریکا بود که به ست پنجم کشیده می‌شد. ست پنجم این دیدار طولانی و مهیج با نتیجه 17 بر 15 به سود ایران تمام شد تا شاگردان کواچ با 2 پیروزی 5 امتیازی شوند. 

بازی بعدی تیم ملی ایران،‌ پنجشنبه ساعت 19 مقابل تیم ملی فرانسه خواهد بود.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 11 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 

مير سرتيپ اسماعيلي در نشست خبري:

پدافند هوايي در بخش هوا و فضا به دفاع در عمق مي انديشد



به مناسبت دهم شهريور، روز پدافند هوايي، امير سرتيپ ستاد فرزاد اسماعيلي، فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء (ص) ارتش با حضور در جمع خبرنگاران رسانه هاي جمعي در نشست خبري ضمن پاسخ به سؤالات اصحاب رسانه به تشريح آخرين دستاوردها و توانمندي هاي پدافند هوايي كشور پرداخت.

 

به گزارش روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي ايران،  سخنان امير سرتيپ اسماعيلي در نشست خبري ياد شده بدين شرح است:

پدافند هوايي در دهه 1330 در كشور ايران و تحت نظارت نيروي هوايي آن زمان با ورود يكسري از سامانه هاي وارد شده از بلوك غرب تشكيل مي شود. طبيعتا ماموريت پدافند هوايي آن زمان تا پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران فقط حفظ و صيانت از حريم هوايي پايگاه هاي شكاري نيروي هوايي بوده است. پس از پيروزي انقلاب اسلامي و شروع جنگ تحميلي، پدافند هوايي ماموريت ديگري پيدا كرد و آن قرارگرفتن در دره ها، دهليزها، معابر نفوذي و يا كوهستانهايي بود كه رژيم بعثي عراق به آن حمله ور شده بود. طبيعتا در فاصله پيروزي انقلاب اسلامي تا شروع جنگ و با توجه به شرايط و اوضاع آن زمان فرصت آنقدر نبود تا سيستم پدافندي بتواند خودش را پيدا كند و تاكتيك و تكنيك مناسبي در برابر مواجهه با دشمن داشته باشد. اما با همين اقدام سريع و به موقع، پدافند هوايي اين افتخار را داشت كه در 8 سال دفاع مقدس بالغ بر 700 فروند پرنده دشمن را ساقط نمايد كه حدود 80 فروند آن فقط در عمليات والفجر 8 منهدم شد كه در نوع خودش در تاريخ كم نظير بوده است. در خلال جنگ تحميلي پدافند هوايي علاوه بر حفظ حريم هوايي پايگاه هاي شكاري، ماموريتهاي تاكتيكي ديگري هم داشت و اين ماموريتها بنا به تدابير فرماندهان فقيد آن زمان پدافند بود و جايي ثبت و ضبط نشده و دستورالعمل خاصي نيز نداشت. و اما مقطع سوم پدافند هوايي، پدافند هوايي امروز است كه نشأت گرفته از جنگها و حملاتي است كه در امروز همگان شاهد آن هستيم. عمده تهديدات و حملات، حملات هوايي از دسته هواپيماهاي شكاري يا جنگنده ها و موشكهاي كروز، نيمه بالستيك و بالستيك هستند. اين نوع حملات به جهت سرعت و دقت بالا و حصول نتيجه به موقع براي كشورهايي كه قصد حمله به كشور هدف را دارند انجام مي شود. لذا با توجه به تهديدات روز، نياز حس شد كه يك ساختار دفاعي و پدافند هوايي منسجم و مستقل تشكيل شود تا بتواند دربرابر اين تهديدات بياستد. فرمانده معظم كل قوا هم در بياناتشان فرمودند: امروز پدافند هوايي در اولويت اول است. در دهم شهريورماه 1387 به فرمان تاريخي و تدبير حكيمانه فرمانده معظم كل قوا كه در حقيقت پيشنهاد فرمانده كل ارتش هم در كنار آن بود، بخش پدافند هوايي از نيروي هوايي ارتش تفكيك شد و قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء (ص) ارتش تشكيل گرديد. علت نامگذاري اين قرارگاه به جاي نيرو اين است كه نيرو فقط بايد از تجهيزات داخل خودش استفاده كند و در كنترل عملياتي قراردادن سيستم هاي ساير نيروها به او اين اجازه را نمي دهد مگر اينكه نيروي مشترك تشكيل شود. اما قرارگاه پدافند هوايي اين اختيارات به آن تفويض شده كه بتواند از كليه سيستم هاي پدافند هوايي موجود در كشور اعم از سامانه هاي راداري، پدافندي، موشكي، توپخانه، پرنده پروازي و غيره كه در ارتش و ساير قواي مسلح كشور مي باشد، استفاده نمايد.

 


مأموريت:
 چهار ماموريت كلي براي قرارگاه پدافند هوايي تعيين شده است:

ا- كشف: يعني هر آنچه پرنده پروازي در آسمان جمهوري اسلامي ايران است كشف شود. كشف توسط سيستم هاي راداري، سيستم هاي شنود الكترونيكي و سيستم هاي ديده باني بصري هوايي انجام مي شود.  

 

2- شناسايي: آنچه در فضاي آسمان كشور شناسايي شده آيا دوست است يا دشمن. اگر دوست است كه به مسير ادامه مي دهد و اگر خداي نكرده مظنون به تخاصم بود بايد قبل از ورود به مرزهاي كشور شناسايي و با آن برخورد قاطعانه صورت گيرد.

 

3- رهگيري هوايي: مسير كشف شده و شناسايي شده به عنوان دشمن بايد توسط هواپيماهاي طرح پدافند هوايي و يا توسط سامانه هاي موشكي برد بلند يا برد متوسط در قرارگاه پدافند هوايي و يا در ساير نيروها مثل پدافند هوايي سپاه پاسداران و يا توسط سامانه هاي توپخانه اي موجود در شبكه يكپارچه پدافند هوايي كشور رهگيري شود.

 

4- انهدام: از بين بردن پرنده هاي مهاجم رهگيري شده.

پدافند هوايي به جز اين ماموريتهايي كه برعهده دارد؛ ماموريتهاي ديگري نيز كه برخي از آنها با سازمان هواپيمايي كشور مشتركند را نيز برعهده دارد كه عبارتند از:

1-     مراقبت هوايي: ما در كشورمان مناطق حساس، حياتي و هسته اي داريم. مثل مراكز پتروشيمي، پالايشگاه ها، سدها كه منافع و ثروتهاي ملي هستند. همه آنها از بيش از 3600 نقطه در كشور توسط قرارگاه پدافند هوايي محافظت مي شوند. از طرفي گسترش پدافند هوايي بيشتر در مناطق صعب العبور و دورافتاده است كه بتوانيم دشمن را زودتر شناسايي و منهدم نماييم.

 

2-     مراقبت از هرگونه پرواز در ورود و خروج از كشور و مسيرهاي پرواز.

3-     كمك به هواپيماهاي در حال اضطرار.

4-     كمك به سوخت رساني هوايي و هدايت هواپيما در اين شرايط.

5-     اخطار هوايي: پروازهاي فرامنطقه اي اعم از هواپيماهاي شكاري و ...، دائم رصد مي شوند و اگر بخواهند به مرزهاي كشور نزديك گردند به آنها اخطار داده مي شود.

6-     طرح هاي ولايت: هنگامي كه مقام معظم رهبري قصد سفر به هريك از نقاط كشور را داشته باشند؛ اولين يگاني كه بايد همگام با نيروي انتظامي وارد عمل شود پدافند هوايي است.

7-     هماهنگي و پشتيباني از رزمايشهاي ساير نيروها: جهت حفظ حريم هوايي مناطق در حال برگزاري رزمايش اين هماهنگي ها صورت مي گيرد تا خداي نكرده اتفاقي برايشان نيافتد.

 


بازدارندگي:

ما مؤلفه هاي زيادي براي بازدارندگي داريم.1- اولين مؤلفه ما نيروي انساني است. نيروي انساني در قرارگاه پدافند هوايي به نوع خود بايد بتواند ديدگاه پدافندي داشته باشد، چون بايد در مناطقي خدمت كند كه هم دانش كار داشته باشد، هم دانشش را ارتقاء دهد و هم در محلي خدمت كند كه صعب العبور و سخت معيشت است. لذا نقطه اتكاي ما در بازدارندگي ايمان نيروي انساني ما است.

 

2- دومين مؤلفه بازدارندگي تجهيزات است. تجهيزات پدافند هوايي امروز غير عملياتي و يا زمينگير نيستند. ما به هيچ وجه نياز به واردات قطعاتي نداريم كه در خارج كشور توليد شده است. همه آنها را يا در صنايع دفاعي يا مراكز صنعتي و دانشگاهي و يا در مراكز جهاد خودكفايي پدافند هوايي توليد مي كنيم. تجهيزات ما هم به شكل بومي سازي و هم به شكل بهينه سازي شده آماده انجام مامريت ها هستند.

 

3- سومين مؤلفه ما در بازدارندگي روشها است. روشهاي ما در قرارگاه پدافند هوايي روشهاي تاكتيكي است با چابكي، چالاكي. در بخش عمليات، مناطق پدافند هوايي هركدام كه شامل 4 يا 5 استان كشور هستند خود به تنهايي يك قرارگاه پدافند هوايي بوده و از همه پتانسيل پدافند هوايي آن منطقه استفاده مي كنند. ما به دنبال يك پدافند هوايي چابك و چالاك هستيم كه زود ببينيم، زود منهدم كنيم و خودمان صدمه نبينيم. براي اين منظور ما تمرينات تاكتيكي خود را از سال گذشته شروع كرديم.

 


رزمايش:

 در اواخر مهر يا اوايل آبانماه سال جاري ما رزمايش بزرگ و سراسري را در سطح كشور با شركت كليه يگانهاي پدافند هوايي انجام خواهيم داد. هدف از برگزاري اين رزمايش آمادگي تجهيزات و نيروي انساني، تعامل بين همه سامانه ها و مديران پدافند هوايي در نيروهاي مسلح، شناخت نقاط آسيب پذير در پدافند هوايي و انجام لايه هاي تاكتيكي جديد مي باشد.

 


آموزش:

چهار ركن اساسي در قرارگاه پدافند هوايي در بخش آموزش رعايت مي شود:

 1- آموزش تكنيكي و تخصصي كه همان اصول علم تئوري است و در دانشگاه تدريس مي شود.

2- آموزشهاي فرهنگي و عقيدتي كه دركنار آموزشهاي تكنيكي براي ما بسيار مهم است.

3- آموزشهاي ايمني و امنيتي

4- آموزشهاي مديريتي و تاكتيكي كه حاصل تجارب پيشكسوتان و اساتيد حوزه دفاع است.

 


تحقيقات:

در بخش تحقيقات قرارگاه پدافند هوايي از سه ضلع يك مثلث شامل قرارگاه پدافند هوايي، صنايع دفاعي و دانشگاه ها استفاده مي كند. هم اكنون بالغ بر 250 نخبه دانشگاهي با ما همكاري دارند و در اين مسير موضوع بومي سازي و بهينه سازي تجهيزات پدافند هوايي را دنبال مي كنيم.

 


دستاوردها:

دستاوردهاي جديد قرارگاه پدافند هوايي بعد از تشكيل اين قرارگاه شامل:

1- سامانه فرماندهي و كنترل بومي كشور كه تقريبا 8 ماه از شروع توليد آن گذشته و 8 ماه ديگر نيز وارد چرخه پدافند هوايي كشور مي گردد و در شهريور سال 1392 ان شاء الله كليد خواهد خورد.

 

2- سامانه هاي راداري: رادارهاي پيشرفته و تاكتيكي شهاب، ثامن و مطلع كه قبلا قول بهره برداري از آنها داده شده بود با همكاري صنايع دفاعي هم اكنون در سامانه پدافند هوايي كشور در حال استفاده هستند و امروز مي توانيم اعلام كنيم قرارگاه پدافند هوايي تك فركانسي و تك طيفي نيست.

 

3- شنود الكترونيكي: در اين بخش سيستم پيشرفته و كم نظيري كه در خاورميانه نمونه آن وجود ندارد امروز در سايتهاي اطلاعات و شناسايي ما مستقر مي باشد.

4- ديده باني: در اين بخش ما منحصر به دوربين و استقرار نيرو در پست هاي ديده باني نيستيم بلكه سيستم راصد را نيز با همكاري صنايع دفاعي توليد كرديم كه اين سامانه ها همانند يك رادار حوزه محلي اطلاعات را براي ما ارسال مي كنند.

5- سامانه هاي موشكي: در اين بخش ما سامانه هاي موشكي اس 200 را در بخش كشف، مقابله با جنگ الكترونيكي و بخش موشكي ارتقاء داديم. سامانه هاي موشكي مرصاد و صياد هم با قابليت جنگ الكترونيك و انواع كشف و شناسايي و هدايت موشكي در مراكز پدافند هوايي هم اكنون به صورت عملياتي مستقر شده اند.

6- توپخانه ها: در اين بخش علاوه بر اورهال، سامانه ها را با توجه به تاكتيك هاي جديد تغيير داده ايم.

8-     سامانه هاي جنگ الكترونيك: قرارگاه پدافند هوايي با بهره گيري از دانش بومي سامانه هاي جنگ الكترونيك صباح و شاهد را توليد نموده است كه علاوه بر شبيه سازي در ميادين نبرد همسو با تهديدات جديد، دفاع الكترونيك در برابر جنگ الكترونيك دشمن را با قدرت انجام خواهند داد.

9-     طرح نور ولايت يك و طرح جامع پدافند هوايي كه سال گذشته خبرش را داده بوديم يعني چگونه جنگيدن، چگونه دفاع كردن و از چه تجهيزاتي استفاده كردن؛ با تصويب فرمانده معظم كل قوا در حال اجرا و تكميل مي باشد. ما اين طرح را به عنوان چراق راه داريم و با آن همه سامانه هاي پدافندي كشور را كنترل و هدايت خواهيم كرد.

 


تهديدات:

امروز پدافند هوايي با اقتدار در برابر هرگونه تهديد در حوزه پدافند هوايي ايستاده كه نمونه آن برگزاري اجلاس غيرمتعهدها در امنيت كامل بود. پدافند هوايي در بخش هوا و فضا به دفاع در عمق مي انديشد. زماني مي توانيم معني بازدارندگي را تعميق بدهيم كه بدانيم از چه فاصله اي از مرزهاي هوايي دفاع را شروع كنيم، چه سيستم هايي را پاي كار بگذاريم، تاكتيك را چگونه به رخ كشورهاي تهديدكننده بكشيم تا ببينند كه نمي توانند با ديدن تاكتيك هاي پدافند هوايي حركت بعدي ما را حتي پيش بيني نمايند.

ما كشوري نيستيم كه آمريكا و متحدانش به ما زورگويي كرده و نيرو گسيل كنند؛ ما در كنار ساير نيروهاي مسلح اين تضمين را به ملت عزيزمان مي دهيم. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 11 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 

مير سرتيپ اسماعيلي در نشست خبري:

پدافند هوايي در بخش هوا و فضا به دفاع در عمق مي انديشد



به مناسبت دهم شهريور، روز پدافند هوايي، امير سرتيپ ستاد فرزاد اسماعيلي، فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء (ص) ارتش با حضور در جمع خبرنگاران رسانه هاي جمعي در نشست خبري ضمن پاسخ به سؤالات اصحاب رسانه به تشريح آخرين دستاوردها و توانمندي هاي پدافند هوايي كشور پرداخت.

 

به گزارش روابط عمومي ارتش جمهوري اسلامي ايران،  سخنان امير سرتيپ اسماعيلي در نشست خبري ياد شده بدين شرح است:

پدافند هوايي در دهه 1330 در كشور ايران و تحت نظارت نيروي هوايي آن زمان با ورود يكسري از سامانه هاي وارد شده از بلوك غرب تشكيل مي شود. طبيعتا ماموريت پدافند هوايي آن زمان تا پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران فقط حفظ و صيانت از حريم هوايي پايگاه هاي شكاري نيروي هوايي بوده است. پس از پيروزي انقلاب اسلامي و شروع جنگ تحميلي، پدافند هوايي ماموريت ديگري پيدا كرد و آن قرارگرفتن در دره ها، دهليزها، معابر نفوذي و يا كوهستانهايي بود كه رژيم بعثي عراق به آن حمله ور شده بود. طبيعتا در فاصله پيروزي انقلاب اسلامي تا شروع جنگ و با توجه به شرايط و اوضاع آن زمان فرصت آنقدر نبود تا سيستم پدافندي بتواند خودش را پيدا كند و تاكتيك و تكنيك مناسبي در برابر مواجهه با دشمن داشته باشد. اما با همين اقدام سريع و به موقع، پدافند هوايي اين افتخار را داشت كه در 8 سال دفاع مقدس بالغ بر 700 فروند پرنده دشمن را ساقط نمايد كه حدود 80 فروند آن فقط در عمليات والفجر 8 منهدم شد كه در نوع خودش در تاريخ كم نظير بوده است. در خلال جنگ تحميلي پدافند هوايي علاوه بر حفظ حريم هوايي پايگاه هاي شكاري، ماموريتهاي تاكتيكي ديگري هم داشت و اين ماموريتها بنا به تدابير فرماندهان فقيد آن زمان پدافند بود و جايي ثبت و ضبط نشده و دستورالعمل خاصي نيز نداشت. و اما مقطع سوم پدافند هوايي، پدافند هوايي امروز است كه نشأت گرفته از جنگها و حملاتي است كه در امروز همگان شاهد آن هستيم. عمده تهديدات و حملات، حملات هوايي از دسته هواپيماهاي شكاري يا جنگنده ها و موشكهاي كروز، نيمه بالستيك و بالستيك هستند. اين نوع حملات به جهت سرعت و دقت بالا و حصول نتيجه به موقع براي كشورهايي كه قصد حمله به كشور هدف را دارند انجام مي شود. لذا با توجه به تهديدات روز، نياز حس شد كه يك ساختار دفاعي و پدافند هوايي منسجم و مستقل تشكيل شود تا بتواند دربرابر اين تهديدات بياستد. فرمانده معظم كل قوا هم در بياناتشان فرمودند: امروز پدافند هوايي در اولويت اول است. در دهم شهريورماه 1387 به فرمان تاريخي و تدبير حكيمانه فرمانده معظم كل قوا كه در حقيقت پيشنهاد فرمانده كل ارتش هم در كنار آن بود، بخش پدافند هوايي از نيروي هوايي ارتش تفكيك شد و قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء (ص) ارتش تشكيل گرديد. علت نامگذاري اين قرارگاه به جاي نيرو اين است كه نيرو فقط بايد از تجهيزات داخل خودش استفاده كند و در كنترل عملياتي قراردادن سيستم هاي ساير نيروها به او اين اجازه را نمي دهد مگر اينكه نيروي مشترك تشكيل شود. اما قرارگاه پدافند هوايي اين اختيارات به آن تفويض شده كه بتواند از كليه سيستم هاي پدافند هوايي موجود در كشور اعم از سامانه هاي راداري، پدافندي، موشكي، توپخانه، پرنده پروازي و غيره كه در ارتش و ساير قواي مسلح كشور مي باشد، استفاده نمايد.

 


مأموريت:
 چهار ماموريت كلي براي قرارگاه پدافند هوايي تعيين شده است:

ا- كشف: يعني هر آنچه پرنده پروازي در آسمان جمهوري اسلامي ايران است كشف شود. كشف توسط سيستم هاي راداري، سيستم هاي شنود الكترونيكي و سيستم هاي ديده باني بصري هوايي انجام مي شود.  


2- شناسايي: آنچه در فضاي آسمان كشور شناسايي شده آيا دوست است يا دشمن. اگر دوست است كه به مسير ادامه مي دهد و اگر خداي نكرده مظنون به تخاصم بود بايد قبل از ورود به مرزهاي كشور شناسايي و با آن برخورد قاطعانه صورت گيرد.

 

3- رهگيري هوايي: مسير كشف شده و شناسايي شده به عنوان دشمن بايد توسط هواپيماهاي طرح پدافند هوايي و يا توسط سامانه هاي موشكي برد بلند يا برد متوسط در قرارگاه پدافند هوايي و يا در ساير نيروها مثل پدافند هوايي سپاه پاسداران و يا توسط سامانه هاي توپخانه اي موجود در شبكه يكپارچه پدافند هوايي كشور رهگيري شود.

 

4- انهدام: از بين بردن پرنده هاي مهاجم رهگيري شده.

پدافند هوايي به جز اين ماموريتهايي كه برعهده دارد؛ ماموريتهاي ديگري نيز كه برخي از آنها با سازمان هواپيمايي كشور مشتركند را نيز برعهده دارد كه عبارتند از:

1-     مراقبت هوايي: ما در كشورمان مناطق حساس، حياتي و هسته اي داريم. مثل مراكز پتروشيمي، پالايشگاه ها، سدها كه منافع و ثروتهاي ملي هستند. همه آنها از بيش از 3600 نقطه در كشور توسط قرارگاه پدافند هوايي محافظت مي شوند. از طرفي گسترش پدافند هوايي بيشتر در مناطق صعب العبور و دورافتاده است كه بتوانيم دشمن را زودتر شناسايي و منهدم نماييم.

 

2-     مراقبت از هرگونه پرواز در ورود و خروج از كشور و مسيرهاي پرواز.

3-     كمك به هواپيماهاي در حال اضطرار.

4-     كمك به سوخت رساني هوايي و هدايت هواپيما در اين شرايط.

5-     اخطار هوايي: پروازهاي فرامنطقه اي اعم از هواپيماهاي شكاري و ...، دائم رصد مي شوند و اگر بخواهند به مرزهاي كشور نزديك گردند به آنها اخطار داده مي شود.

6-     طرح هاي ولايت: هنگامي كه مقام معظم رهبري قصد سفر به هريك از نقاط كشور را داشته باشند؛ اولين يگاني كه بايد همگام با نيروي انتظامي وارد عمل شود پدافند هوايي است.

7-     هماهنگي و پشتيباني از رزمايشهاي ساير نيروها: جهت حفظ حريم هوايي مناطق در حال برگزاري رزمايش اين هماهنگي ها صورت مي گيرد تا خداي نكرده اتفاقي برايشان نيافتد.

 


بازدارندگي:

ما مؤلفه هاي زيادي براي بازدارندگي داريم.1- اولين مؤلفه ما نيروي انساني است. نيروي انساني در قرارگاه پدافند هوايي به نوع خود بايد بتواند ديدگاه پدافندي داشته باشد، چون بايد در مناطقي خدمت كند كه هم دانش كار داشته باشد، هم دانشش را ارتقاء دهد و هم در محلي خدمت كند كه صعب العبور و سخت معيشت است. لذا نقطه اتكاي ما در بازدارندگي ايمان نيروي انساني ما است.

 

2- دومين مؤلفه بازدارندگي تجهيزات است. تجهيزات پدافند هوايي امروز غير عملياتي و يا زمينگير نيستند. ما به هيچ وجه نياز به واردات قطعاتي نداريم كه در خارج كشور توليد شده است. همه آنها را يا در صنايع دفاعي يا مراكز صنعتي و دانشگاهي و يا در مراكز جهاد خودكفايي پدافند هوايي توليد مي كنيم. تجهيزات ما هم به شكل بومي سازي و هم به شكل بهينه سازي شده آماده انجام مامريت ها هستند.

 

3- سومين مؤلفه ما در بازدارندگي روشها است. روشهاي ما در قرارگاه پدافند هوايي روشهاي تاكتيكي است با چابكي، چالاكي. در بخش عمليات، مناطق پدافند هوايي هركدام كه شامل 4 يا 5 استان كشور هستند خود به تنهايي يك قرارگاه پدافند هوايي بوده و از همه پتانسيل پدافند هوايي آن منطقه استفاده مي كنند. ما به دنبال يك پدافند هوايي چابك و چالاك هستيم كه زود ببينيم، زود منهدم كنيم و خودمان صدمه نبينيم. براي اين منظور ما تمرينات تاكتيكي خود را از سال گذشته شروع كرديم.

 


رزمايش:

 در اواخر مهر يا اوايل آبانماه سال جاري ما رزمايش بزرگ و سراسري را در سطح كشور با شركت كليه يگانهاي پدافند هوايي انجام خواهيم داد. هدف از برگزاري اين رزمايش آمادگي تجهيزات و نيروي انساني، تعامل بين همه سامانه ها و مديران پدافند هوايي در نيروهاي مسلح، شناخت نقاط آسيب پذير در پدافند هوايي و انجام لايه هاي تاكتيكي جديد مي باشد.

 


آموزش:

چهار ركن اساسي در قرارگاه پدافند هوايي در بخش آموزش رعايت مي شود:

 1- آموزش تكنيكي و تخصصي كه همان اصول علم تئوري است و در دانشگاه تدريس مي شود.

2- آموزشهاي فرهنگي و عقيدتي كه دركنار آموزشهاي تكنيكي براي ما بسيار مهم است.

3- آموزشهاي ايمني و امنيتي

4- آموزشهاي مديريتي و تاكتيكي كه حاصل تجارب پيشكسوتان و اساتيد حوزه دفاع است.

 


تحقيقات:

در بخش تحقيقات قرارگاه پدافند هوايي از سه ضلع يك مثلث شامل قرارگاه پدافند هوايي، صنايع دفاعي و دانشگاه ها استفاده مي كند. هم اكنون بالغ بر 250 نخبه دانشگاهي با ما همكاري دارند و در اين مسير موضوع بومي سازي و بهينه سازي تجهيزات پدافند هوايي را دنبال مي كنيم.

 


دستاوردها:

دستاوردهاي جديد قرارگاه پدافند هوايي بعد از تشكيل اين قرارگاه شامل:

1- سامانه فرماندهي و كنترل بومي كشور كه تقريبا 8 ماه از شروع توليد آن گذشته و 8 ماه ديگر نيز وارد چرخه پدافند هوايي كشور مي گردد و در شهريور سال 1392 ان شاء الله كليد خواهد خورد.

 

2- سامانه هاي راداري: رادارهاي پيشرفته و تاكتيكي شهاب، ثامن و مطلع كه قبلا قول بهره برداري از آنها داده شده بود با همكاري صنايع دفاعي هم اكنون در سامانه پدافند هوايي كشور در حال استفاده هستند و امروز مي توانيم اعلام كنيم قرارگاه پدافند هوايي تك فركانسي و تك طيفي نيست.

 

3- شنود الكترونيكي: در اين بخش سيستم پيشرفته و كم نظيري كه در خاورميانه نمونه آن وجود ندارد امروز در سايتهاي اطلاعات و شناسايي ما مستقر مي باشد.

4- ديده باني: در اين بخش ما منحصر به دوربين و استقرار نيرو در پست هاي ديده باني نيستيم بلكه سيستم راصد را نيز با همكاري صنايع دفاعي توليد كرديم كه اين سامانه ها همانند يك رادار حوزه محلي اطلاعات را براي ما ارسال مي كنند.

5- سامانه هاي موشكي: در اين بخش ما سامانه هاي موشكي اس 200 را در بخش كشف، مقابله با جنگ الكترونيكي و بخش موشكي ارتقاء داديم. سامانه هاي موشكي مرصاد و صياد هم با قابليت جنگ الكترونيك و انواع كشف و شناسايي و هدايت موشكي در مراكز پدافند هوايي هم اكنون به صورت عملياتي مستقر شده اند.

6- توپخانه ها: در اين بخش علاوه بر اورهال، سامانه ها را با توجه به تاكتيك هاي جديد تغيير داده ايم.

8-     سامانه هاي جنگ الكترونيك: قرارگاه پدافند هوايي با بهره گيري از دانش بومي سامانه هاي جنگ الكترونيك صباح و شاهد را توليد نموده است كه علاوه بر شبيه سازي در ميادين نبرد همسو با تهديدات جديد، دفاع الكترونيك در برابر جنگ الكترونيك دشمن را با قدرت انجام خواهند داد.

9-     طرح نور ولايت يك و طرح جامع پدافند هوايي كه سال گذشته خبرش را داده بوديم يعني چگونه جنگيدن، چگونه دفاع كردن و از چه تجهيزاتي استفاده كردن؛ با تصويب فرمانده معظم كل قوا در حال اجرا و تكميل مي باشد. ما اين طرح را به عنوان چراق راه داريم و با آن همه سامانه هاي پدافندي كشور را كنترل و هدايت خواهيم كرد.

 


تهديدات:

امروز پدافند هوايي با اقتدار در برابر هرگونه تهديد در حوزه پدافند هوايي ايستاده كه نمونه آن برگزاري اجلاس غيرمتعهدها در امنيت كامل بود. پدافند هوايي در بخش هوا و فضا به دفاع در عمق مي انديشد. زماني مي توانيم معني بازدارندگي را تعميق بدهيم كه بدانيم از چه فاصله اي از مرزهاي هوايي دفاع را شروع كنيم، چه سيستم هايي را پاي كار بگذاريم، تاكتيك را چگونه به رخ كشورهاي تهديدكننده بكشيم تا ببينند كه نمي توانند با ديدن تاكتيك هاي پدافند هوايي حركت بعدي ما را حتي پيش بيني نمايند.

ما كشوري نيستيم كه آمريكا و متحدانش به ما زورگويي كرده و نيرو گسيل كنند؛ ما در كنار ساير نيروهاي مسلح اين تضمين را به ملت عزيزمان مي دهيم. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 11 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

....در مقابل، کسانی قرار دارند که اراده به زندگی دارند و از پیشنهادات خوب با همه وجود استقبال می کنند و حتی برای کارهای سخت هم می گویند« می شود، یه کاریش می کنم» و می روند و می اندیشند تا راهی به انجام آن بیابند و می یابند و بعد هم با شادی گزارش می دهند که آن کار انجام «شد»!
هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!دقیقا هر جا که اراده کنند می رویند!

به گزارش روزگارنو، انسان ها دو دسته اند: «نمی شود» یا «نشد» و «می شود» و «شد»!...دسته اول کسانی هستند که بر خلاف مسیر زندگی ایستاده اند و هر چیزی که به آنان پیشنهاد می شود تا آنان را به تلاش و تکاپو وادارد در جواب می گویند «نمی شود» یا وقتی آنان را به زحمت قانع می کنی و دنبال کاری می فرستی بعد از مدتی می آیند و می گویند که «نشد»!... این افراد محکوم اند به این که به موفقیت های دیگران حسادت کنند و روز به روز از فاقله زندگی عقب و عقب تر بمانند.

در مقابل، کسانی قرار دارند که اراده به زندگی دارند و از پیشنهادات خوب با همه وجود استقبال می کنند و حتی برای کارهای سخت هم می گویند« می شود، یه کاریش می کنم» و می روند و می اندیشند تا راهی به انجام آن بیابند و می یابند و بعد هم با شادی گزارش می دهند که آن کار انجام «شد»! ایشان، همان کسانی هستند که دنیای ما را با مغز و دست خود طراحی می کنند و می سازند؛ برخی به آنان افتخار می کنند و بسیاری به آنان حسادت می ورزند و وقت خود را به بدگویی درباره اشان تلف می نمایند.

گل، سبزه، درخت و بقیه گیاهان در گروه دوم قرار دارند و هرگز هیچ چیز نمی توانند مانع آنان در صرف فعل «شدن» باشد...من و تو در کدام گروه قرار داریم؟

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!

هر جا اراده کند می روید!
نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: یک شنبه 9 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 بیماری ای.ال.اس Amyotrotro Lateraal Sclerose یک بیماری عصبی است که منجر به ناتوانی سامانه عضلانی فرد بیمار می‎شود تا آنجا که با روند رو به پیشرفت خود منجر به مرگ فرد می‎شود. اکنون جنبشی در جهان به راه افتاده که به "سطل آب یخ" معروف است و اشخاص شهیر با خالی کردن آب یخ بر روی خود، نفرات جدیدی را به چالش می‎طلبند.
 

اکنون خیلی ها این سوال را می پرسند که ماجرای سطل آب یخ چیست و چرا افراد مشهور بر روی خود آب یخ خالی می کنند.

واژه Amyotrotro ریشه یونانی دارد. A به زبان یونانی به معنی "نه" و یا "منفی" است. "Myo" ارجاع داده می‎شود به عضله و "Trophic" یعنی تغذیه به این معنی که عضله از جانب عصب تغذیه نمی‎شود. عضلات برای حرکت از جانب اعصاب پیغام دریافت می‎کنند اما وقتی این ارتباط ضعیف می‎شود، عضلات کارایی خود را از دست می‎دهند، رفته رفته ضعیف شده و اختلالات حرکتی برای فرد بیمار ایجاد می‎کنند.

پروفسور "استفان هاوکینگ" فیزیکدان مشهور انگلیسی یکی از افرادی است که به این بیماری دچار است با این حال علت بیماری ای. ال. اس هنوز ناشناخته است.


 

در تصویر بالا، وضعیت عصب و عضله شخص سالم با کسی که دچار بیماری است، نشان داده شده است. تصویر پایین متعلق به بیمار است و طی آن عضله تضعیف شده به تصویر کشیده شده است. اکنون سوال اینجاست که چرا جامعه بزرگ ورزشی به این کار اقدام می کند.

در 24 روز گذشته که این جنبش از سوی افراد مشهور و به ویژه ورزشکاران به راه افتاده 41/8 میلیون دلار کمک جمع آوری شده حال آنکه کل مبالغ جمع آوری شده برای درمان این بیماری از سوی سازمان های مرتبط با این بیماری در یک سال گذشته، تنها 64 میلیون دلار بوده است.

به عنوان مثال "پل بیسونت"، بازیکن سرشناس هاکی، بر روی توییتر خود 560 هزار دنبال کننده دارد و بی تردید ریختن سطل آب یخ بر روی وی، می تواند به شناخت این بیماری و متعاقبا جمع آوری کمک‎های خیریه کمک کند.

در ایران هم به تازگی علی کریمی اقدام به این کار کرده است. وی که همواره در انجام کارهای خیرخواهانه پیشقدم است، علی دایی، مازیار فلاحی و رضا عطاران را در این خصوص به چالش طلبیده است.

تا به حال افراد شهیری اقدام به ریختن آب یخ بر روی خود کرده اند که از این جمله به غیر از افراد ورزشی می‎توان به "مارک زوکربرگ"، بنیانگذار فیسبوک، هم اشاره کرد.

اکنون سوال بعدی اینجاست که نحوه به چالش طلبیدن افراد دیگر به چه صورت است.

هر کسی که سطل آب یخ بر روی خود خالی می‎کند باید نام سه نفر دیگر که می‎شناسد را به عنوان ادامه دهنده این راه اعلام کند و آنها هم باید ظرف 24 ساعت این کار را انجام دهند و به این ترتیب، این جنبش در جهان رو به توسعه می‎گذارد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 4 شهريور 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 54 55 56 57 58 ... 60 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com