نردبان امید

نردبان امیدme88.loxblog.com

«مرتضی پاشایی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان پس از مدت‌ها مبارزه با بیماری سرطان صبح امروز جمعه ۲۳ آبان درگذشت.

 

«مرتضی پاشایی» درگذشت

 

 

مرتضی پاشایی مدت‌ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد که با تشدید بیماری از روز جمعه ۱۶ آبان ماه در بخش ICU بیمارستان بهمن بستری شده بود، ساعاتی قبل در گذشت.

 

مرتضی پاشایی (متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی است. او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است. موسیقی را از سن چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
پاشایی اخیرا با وجود بیماری ترانه «نگران منی» را برای برنامه ماه عسل به تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی اجرا کرده بود که بسیار مورد توجه مردم قرار گرفت.
پاشایی در طی روزهای گذشته روند بهبود را طی می‌کرد و حتی به بخش منتقل شده بود اما به یکباره حال وی وخیم شد و حدود ساعت ۱۰:۳۰ امروز (جمعه ۲۳ آبان) در بیمارستان بهمن درگذشت و هم‌اکنون نیز پیکر وی به سردخانه منتقل شده است و مسولان این بیمارستان از هواداران این خواننده جوان درخواست کرده‌اند تا در مقابل بیمارستان بهمن تجمع نکنند.

 

براساس این گزارش، مراسم تشییع پیکر «مرتضی پاشایی» صبح روز یکشنبه ۲۵ آبان ماه از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: جمعه 23 آبان 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ordoqankarikatoor

وزارت امور خارجه آلمان در گفتگو با شبکه اول تلویزیون این کشور احضار سفیر آلمان در آنکارا در اعتراض به وزارت امور خارجه ترکیه را تأیید کرده و گفته است که نارضایتی ترکیه از این امر به اطلاع ابرهارت پول، سفیر آلمان در آنکارا، رسیده است.

وزارت امور خارجه ترکیه پیش‌تر گفته بود که کاریکاتور یادشده که در کتاب درسی "مطالعات اجتماعی و اقتصاد" در مقطع دبیرستان در مدارس ایالت بادن وورتمبرگ چاپ شده، بازتاب‌دهنده نژادپرستی روزافزون و بیگانه‌ستیزی در آلمان است.

نسخه آلمانی‌زبان روزنامه "حریت" گزارش داده است که دختران یک خانواده ترک ساکن در شهر فریدریشس‌هافن، واقع در ایالت بادن وورتمبرگ، متوجه این کاریکاتور در کتاب درسی‌شان شده‌اند.

اتهام "نفرت پراکنی و بیگانه ستیزی"
کاریکاتور بحث‌برانگیز پیش از این در سال ۲۰۱۱ در روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه" به مناسبت پنجاهمین سالگرد ورود نخستین "کارگران مهمان" از ترکیه به آلمان به چاپ رسید. در این کاریکاتور سگی بسته به غل و زنجیر، با دندان‌های تیز کرده نشان داده شده است. در بالای لانۀ این سگ تابلویی دیده می‌شود که روی آن "اردوغان" نوشته شده است. این کاریکاتور که اثر دو کاریکاتوریست آلمانی به نام‌های گرزر و لنس است، "ترک‌ها در آلمان، داستان یک موفقیت" نام دارد.

وزارت امور خارجه ترکیه این کاریکاتور را اهانتی نسبت به رجب طیب اردوغان و شهروندان ترک ساکن در آلمان خوانده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است، در جوامع دموکراتیک جایی برای "تلاش در جهت نفرت پراکنی، بیگانه‌ستیزی و اسلام‌هراسی در جامعه" وجود ندارد.

این وزارتخانه توضیح نداده که میان کاریکاتور اردوغان و اسلام ستیزی چه ارتباطی وجود دارد.

رجب طیب اردوغان در گذشته نیز چندین بار با شکایت از کاریکاتوریست‌های ترک نشان داده است که با کشیده شدن کاریکاتورش چندان میانه‌ای ندارد. ماه گذشته دادگاه یک کاریکاتوریست را از اتهام توهین به رئیس‌جمهور ترکیه مبرا دانست. شکایت اردوغان از این کاریکاتوریست موجب شد تا کاریکاتوریست‌های خارج از ترکیه در اعتراض به این امر با هشتگ #Erdogancaricature دست به انتشار کاریکاتورهای خود از اردوغان در شبکه اجتماعی توییتر بزنند.

اتحادیه اروپا چندین بار سیاست‌های ترکیه در محدود کردن آزادی بیان را مورد انتقاد قرار داده و خواستار اصلاحات در این زمینه شده است. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 15 آبان 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

ابو ولید الکردی» که به دروازه بان تیم فوتبال داعش معروف شده، یکی از شهروندان شهر حلبچه کردستان عراق و عضو باشگاه ورزشی این شهر بوده است.

دروازه بان تیم فوتبال حلبچه عراق پس از اینکه به صفوف جنگجویان داعش می پیوندد به یکی از خطرناکترین جنگجویان این تشکیلات تبدیل می شود و در تیم فوتبال داعش نیز به عنوان دروازه بان ظاهر شد.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: پنج شنبه 15 آبان 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

علیرضا زاکانی نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در تذکر شفاهی خود در صحن علنی امروز سه شنبه 6 آبان خطاب به وزیر امورخارجه و تیم مذاکره کننده ایران گفت: طبق اطلاعات و اخبار رسیده توافقات فی‌مابین هیئت ایرانی و طرف آمریکایی نهایی شده است.  
 
زاکانی بیان داشت: سکوت دستگاه دیپلماسی در برابر زیاده گویی نمایندگان مذاکره کننده آمریکایی و تکرار گزافه گویی‌های آن‌ها سبب پررویی، زیاده خواهی و هذیان گویی این شیطان بزرگ شده است. 
 
وی در ادامه افزود: پیگیری برخی دیگر از افراد مرتبط با پرونده هسته‌ای برای راه‌اندازی کمپینی مبنی بر "هر توافق بدی بهتر از توافق نکردن است" را ذلت می‌دانیم و آن را به شدت محکوم کرده و از دستگاه‌های امنیتی می‌خواهیم پشت صحنه آنان را برای ملت عزیز روشن نماید.  
 
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با تاکید براینکه اخبار واصله حکایت از عبور از خطوط قرمز ترسیمی نظام جمهوری اسلامی ایران در توافقات ضمنی دارد، گفت: بی‌شک این امر موجب تضییع حقوق ملت و پایمال شدن دستاوردهای هسته‌ای خواهد شد.  
 
زاکانی گفت: پذیرش خواسته‌های ظالمانه طرف آمریکایی در کاهش غنی‌سازی و تغییر ماهیت بخش‌هایی از صنعت غنی‌سازی در قبال لغو بخش کوچکی از تحریم‌ها قابل قبول برای ملت رشید ایران نخواهد بود و این امر موجب ضرر به منافع ملی و مصالح انقلاب اسلامی ایران است.  
 
وی بیان داشت: تمامی تعهدات و پیمان‌ها باید به تصویب مجلس برسد، اما متاسفانه در مذاکرات هسته‌ای نمایندگان مجلس در بی‌خبری محض به سرمی‌برند و هیچ اطلاع رسانی دقیقی به آن‌ها انجام نمی‌گیرد. 
 
زاکانی خاطر نشان کرد: حرکت دولت بدون در نظر گرفتن نظرات مجلس موجبات مشکلات بعدی و عدم تصحیح هر پیمانی که برخلاف مصلحت مردم باشد، خواهد شد که تبعات آن مستقیما برعهده مذاکره کنندگان خواهد بود و نهایتا از صدا و سیما می‌خواهیم زمینه بحث و مناظره میان صاحب نظران را فراهم کرده و ابعاد مختلف این موضوع را به سمع و نظر مردم برسانند.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 6 آبان 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

غرور آمریکایی مقام های کاخ سفید زبانزد است، اما ظاهرا ناکامی ائتلاف غربی در برخورد با گروه تروریستی داعش این روزها آنقدر عرصه را بر این ائتلاف تنگ کرده که واشنگتن ناچار به درخواست کمک از تهران و اعتراف مستقیم تر از همیشه درباره نقش آفرینی ایران شده است.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از راشاتودی، ریچارد استینگل معاون وزیر خارجه آمریکا در امور دیپلماسی عمومی روز دوشنبه بار دیگر از استقبال آمریکا از نقش آفرینی ایران در مبارزه با داعش خبر داد.

استینگل در یک کنفرانس خبری در اختتامیه دیدار نمایندگان ائتلاف بین المللی ضد داعش در کویت تصریح کرد: ایران بازیگر بسیار مهمی در منطقه است و اگر منفعت مشترک آمریکا و ایران این است که داعش از بین برود ما از همه طرف ها در این باره استقبال می کنیم.

اوضاع ائتلاف آمریکایی روبراه نیست

این روزها آمریکایی ها بیشتر از همیشه و مستقیمتر از هر زمان دیگر به تاثیر و نفوذ منطقه ای ایران اعتراف می کنند، این در حالی است که تا پیش از این با وجود علم به نیاز آنها به تجربیات موثر تهران در مبارزه با تروریسم تکفیری، غرور کاخ سفید نشینان مانع از طرح چنین درخواستی می شد.

غرور آمریکایی زمانی بیش از پیش واضح شد که مقام معظم رهبری از سه بار درخواست مقام های آمریکایی برای کمک ایران به ائتلاف مبارزه با داعش پرده برداشتند این در حالی است که مقام های آمریکایی ترجیح دادند در این باره پنهان کاری کنند و واکنشی نیز نشان ندهند.

اما به نظر می رسد با تاکیدهای چند روز اخیر مقام های آمریکایی برای استفاده از تجارب و نقش موثر ایران برای مبارزه با تروریسم، شرایط به حدی برای آمریکایی ها دشوار شده است که ناچارند مستقیمتر از گذشته به نقش ایران اذعان کنند.

اعتراف های پی در پی به نقش آفرینی ایران
اکنون استینگل، معاون وزیر خارجه آمریکا در نشست نمایندگان ائتلاف ضد داعش با عنوان «بررسی راهکارهای مقابله با حربه های تبلیغاتی (پروپاگاندا) داعش» در کویت که روز ۲۷ اکتبر (۵ آبان ۱۳۹۳) برگزار شد، یک روز پس از اعتراف «جان آلن» نماینده آمریکا در ائتلاف ضد داعش از توان تاثیرگذاری بالای ایران در تحولات منطقه ای و مبارزه با تروریسم می گوید.

روز گذشته نیز نماینده آمریکا در ائتلاف موسوم به «ائتلاف بین المللی ضدداعش» ضمن اعلام اینکه ایران به دقت اقدامات آمریکا در سوریه و عراق را دنبال می کند، گفته بود: اعتراف می کنیم ایران نفوذی مهم در سوریه، عراق و منطقه دارد.

«جان آلن» ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا که «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا وی را به عنوان نماینده خود در ائتلاف موسوم به ائتلاف بین المللی ضد داعش، تعیین کرده، نیز به قدرت و نفوذ ایران در عراق و سوریه اذعان کرده است.

این مقام آمریکایی که ماه گذشته به این مقام منصوب شد، در گفت وگویی با روزنامه لندنی الشرق الاوسط، از داعش سخن گفت و خبر داد که از امروز یکشنبه سفر خاورمیانه ای خود به چند کشور عربی را آغاز می کند.

نماینده رئیس جمهوری آمریکا در ائتلاف ضد داعش، در این مصاحبه، ایران را کشوری مهم دانست ولی در پاسخ به این سوال که «آیا با ایران هماهنگی می کنید در عراق و سوریه؟»، مدعی شد: «خیر. ما ایران را به ائتلاف دعوت نکردیم، اما از نقش سازنده ایران در عراق استقبال می کنیم. البته ایران خیلی توجه دارد به آنچه می گویم و در سوریه انجام می دهیم.»

نماینده باراک اوباما افزود: «من اینجا درباره دولت انتقالی صحبت نمی کنم اما ما باید اعتراف کنیم که ایران نفودی مهم در عراق، سوریه و منطقه دارد. همزمان با این که راه رو به جلو را (در ائتلاف) ادامه می دهیم، با احتیاط شدید آنچه (ایرانی ها) می گویند، خوب می شنویم و خواهیم دید که اوضاع به کجا خواهد رسید.»

یکی مرد جنگی...
در همین حال، روزنامه کیهان وز دوشنبه در مطلبی با عنوان «سردار سلیمانی ائتلاف ضد داعش را تحقیر کرد»، از یک واقعیت نوشت؛ واقعیتی که هفته ها پیش و در بحبوحه تشکیل ائتلاف به اصطلاح مبارزه با داعش در تحلیل های رسانه ای به عنوان لنگش پای تشکیلات مذکور به رهبری آمریکا به دلایل متعدد تشریح شده بود.

در جدیدترین تحولات، رسانه های متعدد خبر داده اند که نیروهای ارتش عراق با حمایت نیروهای مردمی و عشایر در یکی از بارزترین و بزرگ ترین عملیات نظامی خود توانستند با مدیریت سردار سلیمانی بطور کامل بر شهر «جرف الصخر» و اطراف آن تسلط یابند و پرچم گروهک تروریستی داعش را از ساختمان های شهر پایین بکشند.

ائتلاف علیه داعش در حالی شکل گرفت که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مخالفان و مبارزان واقعی و اصلی علیه فعالیت های گروه های تروریستی در منطقه در آن شرکت نکرده بود. حال پس از پیروزی بزرگ مردم و ارتش عراق در منطقه آمرلی و سپس پیروزی بزرگ در جرف الصخر، مقامات عراقی در کنار رسانه های این کشور ۳ موضوع را به عنوان سرفصل تحلیل های خود مطرح می کنند. موضوع اول نقش بی بدیل اتحاد ملت عراق و ارتش این کشور در برخورد با تروریست ها است. موضوع دوم بی اثر بودن ائتلاف جهانی به رهبری آمریکا علیه داعش ، و موضوع سوم، نقش جمهوری اسلامی ایران در ثبات منطقه و علی الخصوص عراق و سوریه است.

ائتلاف شکست خورده

محمد الغبان وزیر کشور عراق روز شنبه درکربلا تصریح کرده بود: پیروزی بر تروریست های داعشی در منطقه جرف الصخر نتیجه هماهنگی و همراهی ارتش، نیروهای نظامی و نیروهای مردمی بود.

وی افزود: ائتلاف ضد داعش در این عملیات نقشی نداشت و فقط در برخی مناطق از نیروهای ارتش و مقاومت مردمی پشتیبانی هوایی می کند که تاکنون بی تاثیر بوده است.

روزنامه المستقبل چاپ لبنان نیز در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی نوشت: ارتش عراق با کمک سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس تلاش می کند زمام امور را در دست گیرد و به ضد حمله دست بزند تا بتواند شهرها و شهرک های راهبردی را از چنگال داعش درآورد.

در این خصوص، نیروهای عراقی و گروه های مردمی با همکاری و فرماندهی مستقیم قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس موفق شدند به شهر جرف الصخر واقع در جنوب بغداد حمله گسترده کنند. این حمله به بیرون کردن تقریبا کامل افراد مسلح داعش از منطقه کمک کرد.

چرا ائتلاف آمریکایی ناتوان است؟
شبکه تلویزیونی آنتنا ۳ اسپانیا در مناظره ای تلویزیونی گزارش داد: هر کدام از کشورهای ائتلاف مبارزه با داعش تعهد متفاوتی نسبت به آن دارند که طیف وسیعی را در بر می گیرد؛ از حمایت نظامی همچون حملات هوایی، اعزام نیرو، تحویل سلاح و تجهیزات نظامی به کردها گرفته تا کمکهای نقدی، کمک های بشردوستانه و یا حتی ، حمایت صرف سیاسی.

این رسانه اسپانیایی با مبهم خواندن آینده و عملکرد ائتلاف ضد داعش به رهبری امریکا می افزاید: این ائتلاف باید تعیین کند چه نوع مداخله ای باید در منطقه داشته باشد و اساسا آیا تلاش خواهد کرد کشورهای همسایه علاقمند به نبرد با تروریسم داعشی را در این نبرد دخالت بدهد؟

آنتنا ۳ می افزاید: تنها نکته مشخص شده از سوی اوباما این است که مداخله زمینی در آن مطرح نخواهد بود و این تنها خط قرمز رییس جمهور آمریکاست.

رسانه اسپانیایی ادامه داد: در اولین روزهای اکتبر، بل‍ژیک، هلند و کانادا به سایر اعضای غربی ائتلاف یعنی آمریکا، فرانسه و انگلیس در حملات هوایی علیه داعش اضافه شدند. همراه با هواپیماهای بلژیکی و استرالیایی، جنگنده های اف ۱۶ آلمانی هم شروع به بمباران کردند و هلند هم گفته است هواپیماهایش برای شرکت در حملات هوایی آماده اند، با این حال واقعیت این است که تعهد در این باره (مشارکت در نبرد علیه داعش) نزد هر کشوری متفاوت است.

اراده سیاسی و دیگر هیچ
به گزارش این شبکه غربی، اساسا فقط اراده سیاسی برای حمایت از مردم در این ائتلاف به عنوان یک نقطه مشترک وجود دارد. این در حالی است که حمایت بیش از ۴۰ کشور پشت ائتلاف است اما برآورد کارشناسان این است که کشورهای ائتلاف، صرفا اقتدار لازم برای آغاز عملیات ضروری نظامی برای تضعیف یا شکست داعش را دارند بدون آنکه در عمل آن را به اجرا درآورند.

آنتنا ۳ تصریح می کند: حملات ائتلاف، به صورت موقت پیشتازی آمریکا در منطقه را افزایش داده، اما مشخص نیست که به ترسیم یک نقشه راه روشن پیروزی منجر شود، این در حالی است که هواپیماهای اردن، عربستان، بحرین و امارات و کمک های پشتیبانی نظامی قطر وجود دارد ولی این کار تضمین کننده نقشه راه پیروزی بر داعش نیست.

بنا بر این گزارش، دو ماه بعد از حملات آمریکا به داعش، عملیات آمریکا با تردیدهای روشن روبرو شده است. تهاجم شورشیان داعش به کوبانی، بحث درباره کارآیی و نتایج حملات هوایی و تسهیل جابجایی نیروهای زمینی را تشدید کرده است.

به نام داعش، علیه مردم سوریه

این گزارش می افزاید: ائتلاف هر روز عملیات های خود را در سوریه در حالی افزایش می دهد که اساسا، عراق هدف تشکیل این ائتلاف بود اما حملات جنگنده ها به شکلی ملموس در شهر سوری و کردنشین کوبانی واقع در مرزهای سوریه و ترکیه متمرکز شد.

بر اساس این گزارش، هدف اوباما از همان ابتدا شکست سریع داعش نبود و تضعیف پایگاه های آن را فقط با این هدف در دستور کار گذاشت که زمینه برای ورود سربازان زمینی محلی به ویژه عراقی و همچنین شورشیان (اپوزیسیون ضد اسد موسوم به معتدل) سوریه را که آموزش دیده آمریکایی ها هستند فراهم شود.

در چنین شرایطی، رخوت نیروهای ائتلاف کار را به جایی کشانده است که جان آلن نماینده آمریکا در ائتلاف ضد داعش می گوید یک سال طول خواهد کشید تا نیروهای عراقی برای فتح موصل آماده شوند.

آمریکا تصویب کرده که ۵ هزار نیرو برای شکست دادن داعش آموزش ببینند این در حالی است که مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره آموزش شبه نظامیان قادر به بازپس گیری مناطق اشغال شده سوریه از دست داعش و شکست شبه نظامیان اعتقاد دارد که دست کم به ۱۲ تا ۱۵ هزار نیرو نیاز است.

رسانه اسپانیایی در ادامه گزارش خود می گوید: حملات هوایی آمریکا در حال کشتن غیرنظامیان به جای مبارزان داعش است . علاوه بر آن، بخشی از ناظران بر این باورند که اساس ائتلاف، جنگ علیه اسلام است، صرفنظر از اینکه داعش روبروی آن باشد یا هر گروه دیگری.

حضور ایران و سوریه ضروری است

برخی شورشیان ضد اسد نیز معترضند که آمریکا با آنها در سوریه هماهنگ نشده است. آنها می گویند تاکنون هیچ گونه حمله ای از سوی ائتلاف علیه داعش در شرق حلب- جایی که شورشیان بیشترین تلفات را می دهند-، صورت نگرفته و اقدامی در مقابل داعش نشده است. از سوی دیگر، هنوز هیچ فراخوانی توسط امریکا برای آموزش ۵ هزار نیروی معارضان سوری هم صورت نگرفته است.

آنتنا۳ چنین نتیجه می گیرد: راهی نیست جز آنکه سرانجام امریکا و ائتلافش به مشارکت ایران و سوریه تن دهند زیرا چنین کاری، لازمه موفقیت آنها است اما چنین مشارکتی بستگی به شرایط و نتیجه مذاکرات ایران با گروه ۵+۱ بر سر برنامه هسته ای آن دارد.

روزنامه ال موندو اسپانیا نیز هفته جاری در گزارشی به تفصیل نوشت که ترکیب کشورهای شرکت کننده در ائتلاف ضد داعش به دلایل متعدد نشان می دهد که این ائتلاف منجر به پیروزی نخواهد شد.     

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 6 آبان 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

پرسپولیس نیوز : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بنگر ۷،۸ سال هم‌تیمی من بوده و از دوستان صمیمی من است اما هیچ دخالتی برای حضور من در پرسپولیس نداشته است.


مهدی جعفرپور در مورد پیوستنش به تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که قسمتم این بود به پرسپولیس بیایم البته باید از حسین ماهینی برای حضور در پرسپولیس رخصت بگیرم چون به نوعی جایگزین این بازیکن شده‌ام. ماهینی از بزرگان فوتبال کشور ماست.

وی ادامه داد: باید از حمید درخشان هنم تشکر کنم که به من اعتماد کرد و امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد سرمربی پرسپولیس را بدهم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اینکه آیا می‌تواند مانند روزهای اوجش در سپاهان برای پرسپولیس هم بازیکن مثمر ثمری باشد، خاطرنشان کرد: هواداران پرسپولیس مطمئن باشند که بهتر از مهدی جعفرپور زمان سپاهان برای پرسپولیس بازی می‌کنم. اگر آن موقع جوان بودم الان با تجربه شده‌ام و با همین تجربه می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم. می‌دانم پرسپولیس هواداران زیادی دارد و سطح توقع از بازیکن در این تیم بیشتر تیم‌های دیگر است.

جعفرپور درباره بازی فردای پرسپولیس و سایپا خاطرنشان کرد: سایپا تیم خوب و قدرتمندی است و برای بازی با پرسپولیس انگیزه زیادی دارد با توجه که فصل پیش برای این تیم بازی کردم من هم انگیزه دارم، البته من کلاً برای هر بازی انگیزه فراوانی دارم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا محسن بنگر واسطه حضور او در پرسپولیس بوده است، گفت: بنگر 7،8 سال هم تیمی من بوده و از دوستان صمیمی من است، اما هیچ دخالتی برای حضور من در پرسپولیس نداشته است. بنگر معرف من نبوده و نمی‌دانم چرا این حرف‌ها مطرح می‌شود.

مدافع پرسپولیس ادامه داد: وقتی به تمرین پرسپولیس آمدم خیلی‌ها گفتند جعفرپور آماده نیست و از شرایط آرمانی دور است اما اصلاً این طور نیست. من سال گذشته بازیکن سایپا بودم و در پست دفاع راست برای این تیم گلزنی کردم.

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: سه شنبه 29 مهر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دکترظریف: ضرورتی ندارد راجع به تمدید مذاکرات فکر کنیم

 

محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه پیش ازآغاز نشست ایران و 1+5 در مذاکرات جامع هسته ای در وین، روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای اینکه هر دو هدف بدست آید به طور قطع راه ها و روش های متفاوتی وجود دارد که از این طریق می توان از صلح آمیز بودن برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران اطمینان حاصل کرد. واقعیت های تاریخی از جمله بهترین نشانه هایی است که برای اینکار می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

ظریف با بیان اینکه در 12سال گذشته که بیشترین موارد بازرسی آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران صورت گرفته هیچ نشانه ای از انحراف برنامه هسته ای ایران مشاهده نشده است، گفت : در مذاکرات هسته ای نیز سرگرم گفت و گو درباره این روش ها و دیدگاهها و پیشنهادات مختلف موجود در این زمینه هستیم .

ظریف افزود: در دور جدید گفت وگو های هسته ای همه طرف ها بر این اعتقادند که پیشرفت هایی صورت گرفته و جریان مذاکرات رو به جلوست. پس از مذاکرات نیویورک نیز اعتقاد بر این بود که در مذاکرات هسته ای حرکت به سمت جلو بوده هر چند که این حرکت کند است.

 

وزیر امور خارجه ایران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات جدی که حل نشده و به نظر من حل آن ضروری است، اینکه طرف مقابل باید جدیت داشته باشد زیرا یکی از بحث های مطرح شده این است که تضمین شود برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است.

رییس دستگاه دیپلماسی کشور تصریح کرد: آنچه که لازم است طرف مذاکره به آن درک کاملی پیدا کند، آن است که تحریم ها بی تاثیر بوده است، اما طرف مقابل احساس می کند که این تحریم ها خیلی ارزش دارد.

ظریف تاکید کرد: تحریم ها تاثیر قابل توجهی ندارد و متاسفانه طرف مقابل این واقعیت را هنوز درک نکرده است.

وزیر امور خارجه درباره ارزیابی خود از مذاکرات گفت: ما فکر می کنیم حرکت در همه زمینه ها به سمت جلو بوده و راهکارهای مختلفی مورد بحث قرار گرفته است.

مسوول تیم مذاکره کننده هسته ای گفت: تحریم نه کارآمدی در گذشته داشته و نه کارآمدی در آینده خواهد داشت، بلکه تحریم یک نمادی است از نوع رابطه ای که وجود داشته و این نماد باید شکسته شود و ما برای همین است که روی آن اصرار داریم.

 

ظریف در ادامه گفت: طی هفته های آینده جلسات کارشناسی خواهیم داشت و ضرورت دارد درباره موضوعات مختلفی صحبت شود و موضوعاتی هم نیاز به یک حرکت سیاسی دارند.

وی خاطرنشان کرد: سه یا چهار هفته آینده دوباره جلسه سه جانبه ای خواهیم داشت با حضور آقای جان کری و خانم کاترین اشتون و در صورت لزوم سایرین هم دعوت خواهند شد.

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه اعتقاد دارم همه این موانع باید با یک دیدگاه واقع بینانه قابل عبور باشد، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از 40 روز به پایان مهلت باقی نمانده و با توجه به اینکه کسی در میان مذاکره کنندگان تمدید را خیلی کار مناسبی نمی بییند و ما هم این دیدگاه را داریم و فکر می کنیم که ضرورتی ندارد که اصلا راجع به تمدید فکر بکنیم.

وی افزود: لذا آنچه که نیاز است با توجه به همه این واقعیات اینکه ما به سمت راه حل حرکت و از برخی موانع روانی عبور کنیم و واقعا هم فرصت کم است و نیاز دارد شتاب حرکت ما قدری بیشتر شود.

رییس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: هنوز در خصوص مکان نشست ها تصمیم گیری نشده است و فکر می کنم مکان برگزاری نشست وزرا احتمال دارد مکانی غیر از وین در نظر گرفته شود و هنوز مشورت ها در این زمینه ادامه دارد.

 

وزیر امور خارجه درباره دور تازه گفت وگوها که در وین برگزارشد، اظهار داشت: گفت وگوهای بسیار جدی در مورد موضوعات مختلف در نشست های ایران و 1+5 کماکان باقی مانده است.

ظریف در ادامه این نشست خبری با بیان اینکه مذاکرات دیروز بسیار سخت و فشرده بود، گفت: صحبت های بسیار جدی در مورد موضوعات مختلف همچنان در بحث ما باقی مانده است..

وی افزود: از زمانی که مذاکرات نیویورک شروع شد و در این دور در وین ادامه یافت، به جای اینکه طرفین صرفا مشکلات را بررسی کنند، درخصوص دستیابی به راه حل گفت و گو کردند.

رییس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: صحبت از راه حل به این معنا نیست که طرفین بخواهند از مواضع قبلی خودشان در واقع کوتاه بیایند یا عدول کنند، بلکه این نکته است که همواره اعلام کرده ایم که برنامه هسته ای ایران صرفا صلح آمیز است و از حقوق مردم ایران صرفنظر نخواهیم کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به برگزاری نشست جمع بندی تحولات دو روز اخیر گفت به زودی نشست کارشناسی در خصوص بررسی موضوعات مورد اختلاف برگزار می شود.

وی در نشست با خبرنگاران ایرانی در وین گفت: قرار است امروز بعداز ظهر جمع بندی از اجلاس این دوره صورت گیرد و پس از آن اعضای 1+5 برای جمع بندی کلی موضوعات نشستی برگزار خواهند کرد.

ظریف افزود: هفته آینده یا هفته بعد از آن هم قرار است جلسه کارشناسی در خصوص بررسی موضوعات مورد اختلاف تشکیل شود.

وزیر امور خارجه تصریح کرد : همچنین سه یا چهار هفته بعد جلسه ای با حضور وزیران امور خارجه ایران ، آمریکا و خانم اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تاکید کرد مکان برگزاری نشست سه جانبه و کارشناسان هنوز مشخص نیست، اما در مکانی غیر از شهر وین خواهد بود.

 

وزیر امور خارجه ایران در ادامه تاکید کرد آنچه به حل موضوع کمک می کند، انتخاب مسیر احترام به ایران است

محمد جواد ظریف افزود: اگر یک موضوع از موضوعات مورد اختلاف باقی مانده باشد و روی آن توافق نکنیم، توافق ما صفر درصد است،چون در ژنو اعلام کردیم که هیچ چیز مورد توافق قرار نمی گیرد تا اینکه همه چیز مورد توافق قرار بگیرد .

ظریف گفت: مردم ایران در برابر فشار همیشه نشان داده اند که مقاومت می کنند آنچه که پاسخ می دهد برای حل موضوع ، انتخاب مسیر احترام به ایران است.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به این سوال که طرف روسی گفته است که بحث اراک هنوز هم نیاز مذاکره دارد ،گفت: همه بحث ها نیاز به مذاکره دارد، یعنی ما به سمت طرح راه حل های مختلف پیش رفتیم ولی روی راه حل مشخصی برای هیچ کدام از این موارد توافق صورت نگرفته است. یکی از موضوعاتی که قرار است کار کارشناسی صورت گیرد همین بحث است که بتوانیم به نتیجه برسیم و تصمیم گیری کنیم.

 

رییس دستگاه دیپلماسی کشور درباره اوضاع منطقه نیز گفت: یکی از دلایلی که منطقه در این شرایط قرار گرفته سیاست های بسیار نابخردانه ای است که از داخل منطقه و خارج از منطقه بر آن تحمیل شده است و رژیم صهیونیستی سردمدار این سیاست بوده و متاسفانه برخی از کشورهای منطقه هم دنباله روی آن بوده اند.

به گفته وی به جای آنکه به واقعیات منطقه بپردازند، نسبت به جمهوری اسلامی ایران که همواره در خط مقدم ثبات در منطقه و مبارزه با تروریسم در منطقه بوده ، هراس افکنی می کنند، برای همین است که این محافل به ویژه رژیم صهیونیستی و متاسفانه برخی کشورهای همسایه نمی خواهند موضوع هسته ای ایران حل شود.

وی افزود: به همین دلیل است در پشت پرده شعارهایی که می دهند، مایل نیستند هیچ گونه راه حلی را در موضوع هسته ای ایران ببینند و ما این را کاملا مشاهده می کنند.

   

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 26 مهر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

http://nedaja.aja.ir/Portal/Picture/ShowPicture.aspx?ID=0b853e55-5e85-4217-8679-193424fd4c81

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی پیامی سی و ششمین سالروز تأسیس سازمان  عقیدتی سیاسی ارتش را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی پیامی سی و ششمین سالروز تأسیس سازمان  عقیدتی سیاسی ارتش را تبریک گفت که متن آن بدین شرح است.

بسمه تعالی

صدور فرمان تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در 36 سال پیش و در بیست و چهارم مهرماه سال 1358 ،  به منظور تقویت ارتش جمهوری اسلامی ایران به ایمان مستحکم و بینش عمیق دینی و سیاسی از برکات مدبرانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی (ره) بود تا با حضور معنوی این سازمان مقدس، ارتش قهرمان، بیش از پیش به زیور دین و بصیرت، مزین گردد  و بدین ترتیب بود که ارتش متخصص و شجاع با بازوی ایمان و اخلاص، در طول 8 سال دفاع مقدس و با تمسک به قرآن و آرمان‌های الهی، مصداق واقعی جهاد فی سبیل الله و ادامه دهنده‌ی راه حسین (ع) شد و لقب زیبا و ماندگار "شجره طیبه" را از مولی و مقتدایش (امام راحل عظیم‌الشأن)  دریافت و به عنوان نشانی پرافتخار بر سینه نصب نمود تا سربلندتر از همیشه با ارتقای آمادگی‌های نظامی و معنوی، گوش به فرمان مقام عظمای ولایت و فرماندهی معزز کل قوا از میهن اسلامی حراست نماید. امروزه  نیز معظم له با اعتماد کامل به ارتش پاک ج.ا.ا. ، ارتش را پایه‌ی مستحکم اقتدار و برترین عامل در حفظ امنیت و دژ و بارو و حصن و حصار مطمئن مردم و خط مقدم تحرک بر‌می شمارند و می‌فرمایند: " نظامیانِ مدافعِ از امنیت کشور، براى اینکه امنیت را حفظ کنند، جان خود را به میدان آورده‌اند؛ مردان حق، سلحشوران، مدافعان ارزشهاى معنوى، حاضرند جان خود را کف دست بگیرند و در این میدان قدم بگذارند؛ این، چیز بزرگى است که با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست."

بی‌شک تلاش‌‏های مخلصانه کارکنان مومن و ارزشمندِ نظامی و مکتبی عقیدتی سیاسی، در راستای تقویت ارزش‌‏های معنوی کارکنان و تربیت جوانان متدین و مصمم در آن منطقه و پایگاه با  ارتباطات عمومی و تبلیغات مؤثر،  موجب ارتقای مکتبی و منزلت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی گردیده  و سلاحی بی‌‏نظیر را در کنار توانمندی‌‏های نیروی دریایی در مقابله با دشمنان و دنیای کفر و استکبار قرار داده و باعث ارتقای غرور ملی گردیده است.

بحمد‌الله امسال سالروز عقیدتی سیاسی ارتش به دلیل قرابت با ایام ذیحجه  و اعیاد سعید قربان و غدیر میمنت صد‌چندان یافته است.

ضمن تبریک این روز به همه عزیزان و حافظان حریم معنوی و پرچمداران فرهنگی و دینی و سیاسی در نیروی دریایی راهبردی که  فعالانه در مسیر  ارتقای  روحیه‌ی معنوی و ایمانی و سیاسی کارکنان کوشش می‌نمایید، از درگاه خداوند متعال توفیق تداوم خدمت  همه خدمتگزاران به این نظام مقدس و  و همه سربازان ولایتمدار و دریادل  را در شعاع پرمهر و نورانی و  عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج) و در پیروی از فرامین فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه ای (مد ظله العالی)  و یاری‌رساندن به نیروی دریایی درمسیر راهبردی آن مسئلت می‌نمایم.    24/7/93

 

                        فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

                       دریادار دکتر حبیب الله سیّاری

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 26 مهر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

ناخدا محمود آذرگون به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه ملوان بندرانزلی انتخاب شد.http://nedaja.aja.ir/Portal/Picture/ShowPicture.aspx?ID=5ff6ed95-e80b-4ecd-a617-3dae6407639c

به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، با نظر هیأت‌مدیره باشگاه ملوان انزلی و با اکثریت آرا ناخدا محمود آذرگون را به عنوان مدیر‌عامل جدید این باشگاه انتخاب شد.
رضا الماسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه ملوان در مورد انتخاب مدیر‌عامل جدید باشگاه گفت: گزینه‌های مختلفی برای مدیر‌عاملی باشگاه ملوان مطرح بود که در نهایت پس از بحث و بررسی اعضای هیأت‌مدیره محمود آذرگون به اتفاق آرا به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه ملوان انتخاب شد.
وی ادامه داد: قرار است پس از اخذ مجوز‌های لازم از سوی نیروی دریایی و ارائه مدارک لازم آذرگون به طور رسمی به عنوان مدیرعامل باشگاه ملوان معرفی شود.
آذرگون اکنون عضو هیات مدیره این باشگاه و رییس تربیت بدنی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی است. 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 26 مهر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

وقتی به این منطقه نگاه میکنیم مشخص می شود که این منطقه یا این شهر که کردهای سوریه از آن به عنوان کانتون کوبانی یاد می کنند به لحاظ ارتباطش با مرزهای ترکیه اهمیت ویژه ای دارد اگرچه امتداد مرزهای ترکیه و سوریه بسیار بیشتر است اما اگر داعش می توانست این منطقه را به کنترل خود دربیاورد بخشی از مرزهای ترکیه ومهمترین گذرگاه ترکیه و داعش را در کنترل می گرفت .

 ظرف ماههای گذشته کردها در سوریه توانسته اند که بخشهای مهمی از مرز سوریه با ترکیه رابه کنترل خود دربیاورند. آنها در این مدت مرزهای مهمی چون سرکانی را که یک گذرگاه مهم است به کنترل خود درآورده اند با این پیشروی ها کردها تروریستها را در امتداد مرز با شکست روبرو کرده اند. 

همکاری ترکیه با تروریستها هم که امروز در کردستان سوریه همه در مورد آن حرف می زنند به همین منظور بود .ترکیه از اینکه گذرگاههای مرزی اش به کنترل کردها در بیاید نگران است چرا که ارتباطش رفته رفته با داعش قطع می شود و همین امر سبب می شود که روند کمک رسانی ترکیه به داعش به سختی صورت بگیرد و داعش نیز به سختی بتواند نفت قاچاق خود را که از عراق و سوریه به دست می آورد از طریق ترکیه به فروش برساند.

 از سوی دیگر اگر همکاری های ترکیه با داعش منجر به کنترل مرزها از سوی داعش می شد می توانست مبارزه کردها را در سوریه با شکست بزرگی روبرو کند. در حقیقت این نبردها نبردی حیثیتی برای کردها در سوریه شده است.

  نیروهای مدافع کرد در سوریه اسامی 18 شهید خود را اعلام کردند که در مبارزه با تروریستها جان خود را از دست داده اند.

 

اگرچه در جبهه مقابل نیز صدها تن از تروریستها را هم به هلاکت رسانده اند.کردها با درک اهمیت این مبارزه نشان داده اند که امروز این اراده آنها ست که حرف اول را در جبهه های نبرد می زند .اگر آنها بازنده می شدند اراده و غرورشان درهم شکسته می شد

 نیروهای موجود در کوبانی کمترین سلاح سنگین را دارند اما با تمام توان در مقابل تانک و زره پوش می ایستند.آنها کمترین تجهیزات نظامی را دارند و وقتی که تروریستی کشته می شود با سختی تمام سلاح تروریستها را هم به دست می آورند و از سلاح مجددا استفاده می کنند. آنها امروز در سوریه یکپارچه حماسه برای مبارزه هستند.

 یکی از فرماندهان نیروهای مدافع خلق می گوید ما آماده هستیم تا آخرین نفس در مقابل تروریستها بایستیم و به آنها نشان خواهیم داد که آنها نمی توانند اراده ما را درهم بشکنند . آنها عاملان کشورهای منطقه هستند اما ما برای خاک و شرفمان می جنگیم.

 

دکتر حسین کوچر یکی از فرماندهان نیروهای مدافع خلق در سری کانی می گوید آنچه که امروز سبب شده این نیروها با تمام توان بجنگند این است که ما صاحب یک فلسفه هستیم که هیچ تروریستی نمی تواند آنها را درهم بشکند.امروز عرب، کرد و سریانی ها در صفوف ما می جنگند.
آنچه در میان این نیروها قابل توجه است که در صفوف مقدم جبهه ها زنان در یک جبهه و مردان در یک جبهه می جنگند و هیچ نیروی مردی در سنگر نیروهای زن حضور ندارد و بالعکس.

این اراده و تشکیلات که به نظر نمی رسد عقبه دو ساله داشته باشد توانسته است نه تنها در کوبانی خطوط داعش را در هم بشکند بلکه در امتداد خط مرزی سوریه با ترکیه توانسته اند پیشروی کنند که بسیار قابل توجه است. کردها امروز با نبردهای روزانه خود در محور سری کانی در پهنای یک دشت بزرگ در امتداد خط مرزی ترکیه با سوریه در حال پیشروی هستند و اگر این مبارزات اینگونه ادامه داشته باشد آنها بزودی می توانند تمامی خطوط ارتباطی ترکیه با داعش را قطع کنند و بدین ترتیب ترکیه شکست بزرگی را متحمل خواهد شد.

در این صورت ترکیه متحمل دو شکست بزرگ خواهد شد.
1- خطوط ارتباطی خود با داعش را از دست می دهد 
2- کردها در سوریه می توانند مرزهای این کشور با ترکیه را کنترل کنند.


 

به هرروی علیرغم سخنان مقامات ترکیه کوبانی سقوط نکرده است اگرچه هر روز قربانی می دهد. فرهاد شامی روزنامه نگار اهل کوبانی از مرکز کوبانی می گوید هر روز تروریستها بصورت کورکورانه به وسیله خمپاره و توپ شهر را گلوله

باران می کنند.

او می گوید امروز تمامی مسئولین شهر کوبانی در مرکز شهر دوشادوش نیروهای مدافع مبارزه میکنند و ملتی که اینگونه مبارزه کند هرگز سقوط نخواهد کرد.

چرا کوبانی سقوط نکرد؟

 

 

نویسنده: نردبان امید ׀ تاریخ: شنبه 26 مهر 1393برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 50 51 52 53 54 ... 60 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , me88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com